Puheenjohtajalta 5.6.2012

Hallitus kokoontui tänään puolentoista kuukauden tauon jälkeen. Olimme valmistelleet asiat kesäkuulle, joten tarvetta hallituksen kokoontumiselle aiemmin ei ollut.

Yhdistys hakee puunkaatolupaa Rakennusvalvontavirastolta. Meren puolelle kaavoitettu uusi yhdistykselle kuuluva alue on nyt tikutettu. Haemme lupaa poistaa puustoa rajalinjalta sekä harventaa sitä muualta.  Toivomme myös saavamme luvan rajaojan kaivamiseen.

Haemme lupaa siirtää alueemme ulkopuolelle jääneen wc/ varaston. Se on nykyään Limingantien parkkipaikan takana. Se alue ei enää kuulu yhdistykselle. Aiomme sijoittaa rakennuksen roskakatoksen taakse. Rakennukselle tulee käyttöä esimerkiksi halkovarastona.

Hallitusta puhutti pitkään autoilu mökkiteillä. Muistakaa jäsenet jättää autonne parkkipaikalle.  Kujat ovat pidettävä vapaina hälytysajoja varten.  Parkkipaikka ei ole kenenkään palstan vieressä eikä lasten leikkipuistossa.  Turhia ajoja on myös vältettävä. Tavaraa voi autolla viedä mökille, mutta sen jälkeen auto on vietävä sille kuuluvalle paikalle eli parkkipaikalle. Muistakaamme myös teillä liikkuvia lapsia.

Muistakaa hakea lupaa hallitukselta, jos aiotte jotain rakentaa. Sallittuja ovat pesukatos(3 neliötä), grillikatos(9 neliötä) ja varasto(7 neliötä). Tarvitsette hallituksen luvan liitteeksi, kun haette rakennuslupaa Rakennusvalvontavirastolta.

Tenniskenttä on kunnostettu ja uusi petankkikenttä on lähes valmis. Nämä kentät ovat teidän kaikkien käytettävissä. Petankkikentällä voi pelata muitakin pelejä kuten mölkkyä tai krokettiä. Krokettipeli löytyy kirjastosta. Yhdistys sai sen lahjoituksena. Kiitos siitä! Petankkikuulat ja heittorenkaat löytyvät myös kirjastosta. Ne ovat vapaasti käytössä sillä rajoituksella, että Äimäraution Petankin Ystävät on varannut kuulat käyttöönsä sunnuntaisin kello 14-18 pelejään varten. Myös nämä pelit ovat kaikille avoimia.

Siispä pelailemaan!

Terveisin Sirpa